DATORER

BÄRBAR, STATIONÄR OCH STRYKTÅLIG DATOR

Vi erbjuder rätt dator för dig och dina användare, samt är hela tiden med i teknikens framkant med de senaste och bästa datorerna för just rätt uppgift.

Floran och varianter av datorer är enorm idag. Vi hjälper dig att hitta rätt dator till rätt användare och uppgift, samt erbjuder även stöd för en standardiserad hantering för ditt företag. Bärbara datorer, stationära datorer, arbetsstationer / workstations för tunga applikationer, riktigt små datorer för miljöer där du har trångt med utrymme, stryktåliga datorer för tuffa miljöer, osv, ja listan är lång. Våra märken är av kända tillverkare med hög kvalitet och god garanti där vi förordar 3 års på platsen garanti.

BÄRBAR DATOR

Dagens digitala arbetsplats kräven lösningar som fungerar när du är på språng. En bärbar dator som tål att just vara bärbar är viktigt, så din arbetstid blir effektiv. Vi arbetar med kända märken för bästa prestanda och hållbarhet, där Lenovo är det märke vi levererar mest av.

Bärbara datorer finns i följande varianter:

- Kontors PC / Office dator

- Riktigt liten och lätt dator, för bästa rörlighet

- Kombinerad dator - surfplatta där skärmen går att vända 180 grader

- Arbetsstation / Workstation, för tyngre applikationer som CAD, beräkningar, visualisering osv

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt med rätt bärbara dator ihop med snabb leverans.

Kraftfull bärbar arbetsstation från Lenovo P53s Workstation
HP datorer och arbetsstationer

STATIONÄR DATOR

Detta är en riktigt kostnadseffektiv och stabil dator som passar utmärkt i de flesta miljöer där bärbarhet inte behövs. En av våra storsäljare är Lenovo V530S som är riktigt prisvärd.

Inom denna formfaktor så finns följande lösningar av datorer:

- Kontors PC / Office dator

- Arbetsstation / Workstation, för tyngre applikationer som CAD, beräkningar, visualisering osv

- "Tiny" PC, de riktigt små datorerna, idag även "Nano", som passar perfekt där det är trångt om plats (kontorslandskap, skåp osv)

Stationär dator från Lenovo som heter v530s

STRYKTÅLIG DATOR FRÅN HANDHELD

Datorer som tål riktigt tuffa tag och krävande miljöer. Det kan vara höga- eller låga temperaturer, eller stora skiftningar. Det kan vara utomhus-miljö med regn och smuts. Det kan vara inomhusmiljö med damm och risk för smällar, osv.

Här arbetar vi tillsammans med Handheld i Lidköping vars stryktåliga datorer är kända för sin kombination av hög prestanda och tålighet, vilket gör att de klarar de mest krävande typer av jobb. Alla deras handdatorer och tablets (datorplattor för professionellt bruk) är extremt robusta och stryktåliga och har därmed kapacitet att klara av de krävande situationer som förekommer ute i fält. Vi erbjuder kompletta mobila lösningar för dig som jobbar i en krävande och utsatt miljö, där du vinner förbättrad produktivitet och effektivitet.

Stryktåliga datorer och enheter från Handheld