DATORER/h1>

BÄRBAR, STATIONÄR, ARBETSSTATION / WORKSTATION

Vi erbjuder rätt dator för dig och dina användare, samt är hela tiden med i teknikens framkant med de senaste och bästa datorerna för just rätt uppgift.

Floran och varianter av datorer är enorm idag. Vi hjälper dig att hitta rätt dator till rätt användare och uppgift, samt erbjuder även stöd för en standardiserad hantering för ditt företag. Bärbara datorer, stationära datorer, arbetsstationer / workstations för tunga applikationer, riktigt små datorer för miljöer där du har trångt med utrymme osv, ja listan är lång. Våra märken är av kända tillverkare med hög kvalitet och god garanti där vi förordar 3 års på platsen garanti.

BÄRBAR DATOR

Dagens digitala arbetsplats kräven lösningar som fungerar när du är på språng. En bärbar dator som tål att just vara bärbar är viktigt, så din arbetstid blir effektiv. Vi arbetar med kända märken för bästa prestanda och hållbarhet, där Lenovo är det märke vi levererar mest av.

Bärbara datorer finns i följande varianter:

- Kontors PC / Office dator

- Riktigt liten och lätt dator, för bästa rörlighet

- Kombinerad dator - surfplatta där skärmen går att vända 180 grader

- Arbetsstation / Workstation, för tyngre applikationer som CAD, beräkningar, visualisering osv

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt med rätt bärbara dator ihop med snabb leverans.

Kraftfull bärbar arbetsstation från Lenovo P53s Workstation
HP datorer och arbetsstationer

STATIONÄR DATOR

Detta är en riktigt kostnadseffektiv och stabil dator som passar utmärkt i de flesta miljöer där bärbarhet inte behövs. En av våra storsäljare är Lenovo V530S som är riktigt prisvärd.

Inom denna formfaktor så finns följande lösningar av datorer:

- Kontors PC / Office dator

- Arbetsstation / Workstation, för tyngre applikationer som CAD, beräkningar, visualisering osv

- "Tiny" PC, de riktigt små datorerna, idag även "Nano", som passar perfekt där det är trångt om plats (kontorslandskap, skåp osv)

Stationär dator från Lenovo som heter v530s

ARBETSSTATIONER / WORKSTATIONS

Vad är en arbetsstation, en workstation?

En arbetsstation är som en server, en dator som skall fungera i alla lägen och som måste möta kraven från användare som arbetar med komplexa arbetsuppgifter:

- 3D miljöer, CAD, visualisering & rendering

- stora datamängder, beräkningar

- VR

- film och bildteknik

HP och Lenovo är ledande inom arbetsstationer och sätter år efter år standarden för innovation, prestanda och tillförlitlighet.

Vi är certifierade som HP Workstations Specialist och kan hjälpa dig att specificera och köpa rätt dator till rätt uppgift.

Logotyp Lenovo
Logotyp för HP Silver Partner Workstation Specialists