STRYKTÅLIGA HANDDATORER

STRYKTÅLIGA HANDDATORER FÖR TUFFA MILJÖER

Arbetar du i en miljö som är svår och utmanande för elektronik? Vi erbjuder tillsammans med Handheld ett brett sortiment av stryktåliga handdatorer och tablets.

En stryktålig dator eller tablet (datorplatta, surfplatta för professionellt bruk) har en kombination av hög prestanda och tålighet, vilket gör att den klarar de mest krävande typer av jobb. Enheterna är extremt robusta och stryktåliga och har därmed kapacitet att klara av de mest krävande situationer som förekommer ute i fält. Tillsammans med Handheld erbjuder vi kompletta mobila lösningar för företag som jobbar i krävande branscher. Med modern och stryktålig teknologi hjälper vi er att förbättra er produktivitet och effektivitet där ni arbetar.

NAUTIZ - STRYKTÅLIGA HANDDATORER

Vi erbjuder ett brett utbud av robusta och stryktåliga handdatorer, tablets och notebooks som är byggda för att klara såväl tuffa jobb utomhus som arbete i en mängd industriella miljöer.

NAUTIZ X2

More powerful than ever before

Nautiz X2 är en stryktålig allt-i-ett enhet: en dator, en scanner, en kamera och en telefon. Med sin låga vikt, smidiga storlek och design är Nautiz X2 marknadens mest kompakta och ergonomiska robusta handdator och unik i sitt slag.

NAUTIZ X41

Second to none

Nautiz X41 är en stryktålig Android handdator som kommer med 1D skanner eller 2D-imager för effektiv och tillförlitlig datainsamling i tuffa miljöer. Den har en numerisk knappsats med flera programmeringsbara funktionsknappar och dedikerad skanningsknapp.

NAUTIZ X6

The ultra-rugged Android phablet

Nautiz X6 är en ultrastryktåliga Android-phablet – en smart kombination av en smidig ultrastryktålig smartphone och en fullt ruggad tablet (datorplatta).

NAUTIZ X9

The ultimate outdoor-rugged PDA

Nautiz X9 är en ruggad Android-handdator stryktålig nog att klara den allra tuffaste arbetsmiljön. Den är IP67 klassad, kommer med avancerade funktioner för topprestanda ute i fält och har ett batteri som räcker för långa arbetspass.

NAUTIZ X8

Leading the way

Nautiz X8 är en IP67-klassad handdator med den största och ljusstarkaste kapacitiva pekskärmen i sin klass. Tillsammans med en oöverträffad kombination av processorkraft, anslutningsbarhet och stryktålighet är den det perfekta valet.

ALGIZ - STRYKTÅLIGA TABLETS

De tåliga datorplattorna från Handheld, som vi kallar stryktåliga tablets, är byggda för att klara hårt arbete i såväl tuffa utomhusmiljöer som inomhus i industriella miljöer. Väta, damm, stötar och extrema temperaturer är vardagsmat för denna typ av tåliga datorer.

ALGIZ RT8

Ultra-rugged Efficiency

Algiz RT8 är en slim ultrastryktålig 8-tums Android-tablet specifikt utvecklad för arbete i tuffa miljöer och krävande förhållanden.

ALGIZ 8X

Powerful field computing

Algiz 8X är en stryktålig Windows-tablet konstruerad för moderna fältarbetare som behöver en kraftfull, tålig dator för mobila arbetsuppgifter.

ALGIZ 10X

Extreme field performance

Algiz 10X är en stryktålig och slitstark tabletdator byggd för effektivt mobilt arbete i krävande miljöer, och i alla typer av väder. Med en 10-tums kapacitiv pekskärm är den perfekt för arbete med exempelvis kartor och geodata.

Hör av dig till oss för mer information och diskussion om vilka tuffa enheter som passar er verksamhet.

Stryktåliga datorer och enheter från Handheld