INSTALLATION & UNDERHÅLL

EFFEKTIVA INSTALLATIONER OCH UTVECKLANDE UNDERHÅLL

Server, dator, brandvägg, switch, accesspunkt, skrivare, program, mjukvara och andra tillbehör – allt i din IT miljö ska på plats. Nätverk ska byggas och funktioner testas och verifieras. Våra erfarna it-konsulter installerar utrustningen effektivt med höga krav på säkerhet, dokumentation och genomgång.

Vi på SBL Data har lång erfarenhet av att planera, installera nätverk och driftsätta IT-plattformar och utrustning på rätt sätt. Dessutom sköter vi din IT-miljö och låter den utvecklas i takt med att din verksamhet växer och förändras. Ofta gör vi detta i en löpande avtalsform där vi regelbundet är på plats och under bestämda former underhåller din IT-miljö, utför installation, patchning osv.

Hanteringen av nya datorer hjälper vi dig med, då vi lagerhåller, installerar & konfigurerar samt distribuerar hårdvarulösningar till dina olika lokationer. Detta kan vara datorer men också brandväggar, switchar, skrivare, skärmar etc. Vi blir din konfigurationsavdelning som utgår ifrån Skara, Vänersborg och Vara och hjälper dig med både hårdvara, IT-installation och underhåll.

Service och garanti kan vi också hjälpa dig med, då vi har dedikerad personal som arbetar på vår serviceavdelning. Där kan du själv lämna in din utrustning, eller skicka med delarna med våra ute-konsulter som ser till att vår Service utför de åtgärder som behövs. Det kan vara installation, felsökning, ominstallation eller nyinstallation av licenser och mjukvara, byte av reservdel etc.

Installation och grundning av nya datorer hos SBL Data