PROGRAM-UTVECKLING

OPTIMERA ERA PROCESSER

Har du flera olika system och program som du arbetar i dagligen? Där flera moment och processer kanske är manuella samt får göras om?

Din dag kan bli mycket mer effektiv genom att systemen integreras med varandra. Data, filer och information kan integreras och per automatik, vid ett givet tillfälle, föras över från ett system till ett annat. Samt åt båda hållen. Tänk vad tid du skulle kunna spara, samt även få bort tråkigt arbete.

Utveckling av en lösning för integration mellan system säkerställer också data och informationsflödet så det inte blir fel data, fel information, fel dokument som knackas in.

Våra konsulter och utvecklare kan hjälpa dig att se över era nuvarande arbetsflöden och kartlägga dessa, för att därefter ge förslag på effektivare processer. Lösningen brukar ofta bestå av både användarstöd, förändrade arbetssätt för din personal, utbildning samt utveckling av en integrationslösning.

Många gånger kan en enkel anpassning förenkla rutiner och arbetssätt och det är ibland bara fantasin som sätter gränser. Här finns ofta mycket tid och pengar att spara in, samt att ni får en ökad säkerhet.

Vi kan även hjälpa till med utveckling och programmering av mindre program och anpassningar, applikationer, register samt mobila applikationer.

Anpassning och utveckling i Microsoft Office 365 är något vi gjort flera gånger, exempelvis i Excel och Sharepoint. Vi är även experter på programmering i Lotus Notes.

Vill du se över era arbetssätt och effektivisera dom? Vill du få en utveckling av din IT-miljö och låta dina användare fokusera på det som är viktigt för er? Tveka inte att kontakta oss så ses vi hos er eller på något av våra kontor i Skara, Vänersborg, Vara.

 

Villa Lidköping BK app som vi på SBL Data utvecklat och underhåller