SUPPORT & SERVICE

SNABB HJÄLP TILL DINA ANVÄNDARE

Support är en viktig del för våra konsulter, som vill att din vardag ska fungera bra. Vi erbjuder självklart IT-service och stöd på plats hos dig då det ofta är effektivt och samtidigt utvecklande. Du tillsammans med vår konsult går igenom era funderingar och löser det hela, vilket ofta även ger bättre arbetssätt framåt. Om ett driftstopp uppstår i din IT miljö så planerar vi i största möjliga mån om våra konsulter så de snarast kan hjälpa dig.

Service av din miljö utför vi självklart på plats, men vi erbjuder också våra serviceavdelningar på våra kontor i Skara, Vänersborg och Vara där vi hjälper dig med inställningar, konfiguration, felsökning och reparation av både hårdvara och mjukvara.

Vi erbjuder också vår Helpdesk som per distans snabbt kan hjälpa till med IT support. Våra supporttekniker har kunskap om er miljö samt tillgång till dess dokumentation och kan på ett effektivt sätt stötta dig och dina användare med rätt lösning. Du når oss via telefon, mail samt "ticket" för dig som har Panda Security som antivirussystem. Vi använder också verktyg för enkel och snabb fjärrstyrning där du kan visa din skärm och vi kan visa dig.

Klicka vidare för att direkt boka en konsult eller komma i kontakt med vår Helpdesk / IT-support.