ADOBE CREATIVE CLOUD

ADOBE LÖSNINGAR I MOLNET

Adobe erbjuder alla – från kreatörer till globala företag – allt de behöver för att designa och leverera digitala upplevelser utöver det vanliga.

Vi hanterar alla dina Adobe licenser på ett samlat effektivt sätt via en portal, vilket gör att du slipper separata kreditkort för dina köp och prenumerationer av Adobe licenser. Du får istället allt samlat på en faktura samt ett ställe att se, hantera och managera dina licenser. Vi kan hjälpa dig med hanteringen och exempelvis lägga till en användare och licens, flytta en licens till en annan användare, osv.

Denna modell passar även utmärkt för skolor som har många lärare och elever där Adobe-licenserna ska hanteras. Vi är Adobe Certified Reseller Education och säljer Adobe utbildningslicenser.

Licenshanteringen kallas för Adobe VIP - Adobe Value Incentive Plan.

Logotyp för Adobe Certified Reseller certifierad återförsäljare
Logotyp för Adobe Certified Reseller Education certifierad återförsäljare utbildning skolor

Vill du få kontroll på dina Adobe-licenser och få en smidig hantering av användare och datorer som använder Adobes lösningar? Kontakta oss idag så hjälper vi ditt företag att bli effektivare.

Fördelarna med Adobe Value Incentive Plan VIP

ADOBE CREATIVE CLOUD

Creative Cloud innehåller kreativa verktyg, mobilappar och tjänster med programvaror som Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Lightroom, och Premiere Pro. Du som användare enkelt kan växla mellan datorn och sina mobila enheter och arbeta i ett uppkopplat kreativt arbetsflöde.

ADOBE DOCUMENT CLOUD

Document Cloud hjälper organisationer och företag att snabbare uppnå goda affärsresultat och leverera förstklassiga kundupplevelser, på alla slags enheter, genom att göra pappersbaserade processer helt digitala. Grunden för Document Cloud är Acrobat DC, världens bästa och mest betrodda pdf-lösning, och Adobe Sign för e-signaturlösning som innebär att vem som helst kan signera och skicka dokument från alla slags enheter, samt flera kraftfulla kompletterande mobilappar som Reader och Scan. Document Cloud är integrerat med branschledare som Microsoft, Salesforce, Workday, Dropbox och Box så att du kan fortsätta jobba på det sätt du är van vid.