MICROSOFT

MICROSOFT OPERATIVSYSTEM, SÄKERHET OCH 365 BUSINESS

Microsoft är standard idag för dig som använder PC som dator. Vi har stor erfarenhet av Microsoft sen många år tillbaka och är certifierade inom en rad olika områden hos dom, bland annat på deras serveroperativ som vi använder på våra serverlösningar till dig som kund.

För att du ska utnyttja mjukvaran på bästa sätt så stöttar vi med utbildningar i kurslokal, anpassade utbildningar för din verksamhet, stöd på plats (coachning) samt givetvis konfiguration för bästa funktion och säkerhet. En viktig del att arbeta igenom i Microsoft 365 Business Basic / Standard / Premium är just säkerheten, där vi kan hjälpa dig att analysera er säkerhet i Microsoft 365 Business samt föreslå förbättringar.

MODERNA ARBETSÄTT MED MICROSOFT 365 APPS FOR BUSINESS

Digitaliseringen pågår för fullt och din digitala arbetsplats ger flera fördelar. Samarbete blir enklare, du får nöjdare och mer effektiva medarbetare, ni vinner en ökad mobilitet samt även möjlighet till ett ökat engagemang.

Flera av våra kunder använder idag Microsoft 365 Apps for Business (officepaketet genom molnet) som sin plattform med de klassiska officeprogrammen Outlook, Word, Excel med flera för e-post och dokument. Men det finns även nyare applikationer som förenklar fildelning och kommunikation, till exempel Teams, SharePoint, OneDrive, Planner med flera.

Logotyp Microsoft

Skall du migrera till molnet eller finns du redan i molnet och letar stöd för er IT-drift eller efter kostnadsoptimering? Kontakta oss idag så hjälper vi ditt företag att lyckas med er molnsatsning.

Microsoft Teams används mer och mer för samarbete. Gemensamma team skapas för ett effektivt och smidigt samarbete i projektet och dokument kan delas, nyheter kan spridas, projektplaner kan skapas och följas, osv. Genom att du börjar nyttja Microsoft 365 Apps med sina samarbetsfunktioner kan din verksamhet bli mer produktiv och snabbfotad. Men ett lyckat införande handlar om mycket mer än bara programmen - För att du ska få ut maximal effekt krävs både kunskap och förändrade arbetssätt.

Vi diskuterar gärna era nuvarande processer och hur ni nyttjar Microsofts mjukvaror idag, för att därefter föreslå förändringar i både mjukvara och arbetssätt. Vi hjälper även till med en smidig migrering och ser till att all viktig data skyddas med en säker backup.

Vill du veta mer hur vi kan stötta just din verksamhet till att komma igång med Microsoft 365 Business på bästa sätt, så kontakta oss så tar vi en diskussion om era utmaningar och möjligheter.