NÄTVERK

DIN IT-INFRASTRUKTUR ÄR VIKTIG FÖR OSS

Vi vill att ditt nätverk, din infrastruktur och din IT-drift ska vara så effektiv och säker som möjligt för att din verksamhet ska må bra. Din infrastruktur handlar så klart om hårdvara och dess konfiguration, men också personal och tjänster då den stöttar hela din verksamhets informationshantering.

Idag så behöver en IT chef, en IT Manager se till hela verksamheten och fundera över vilken information som är viktig, samt hur processerna ser ut som stöttar hanteringen av denna information. Vem äger informationen, hur ska man kunna ta del av information och hur ska den uppdateras samt sparas? Hur länge behöver ni spara den och är det kritiskt att denna information är tillgänglig? En annan viktig fråga är hur tillgängligheten kan maximeras av din infrastruktur.

Det är detta arbete och dessa frågor som sen ställer kraven på nätverket, på hårdvaran. För din IT är ju till för att stötta verksamhet att nå sina affärsmål. Så vill du ha ut bästa effekt av ditt nätverk, av din IT-infrastruktur så se över processerna och arbeta med förändringsprojekt, inte bara införande av ett tekniskt system. Då blir IT-organisationen mer verksamhetsriktad och värdeorienterad.

Vi hjälper dig att hitta bästa lösningen för din och verksamhetens hantering av er information genom möten och skapande av förståelse för er verksamhet. Vi arbetar också igenom så din infrastruktur blir skalbar, så den kan växa med er för att möta kraven från både interna och externa kravställare.

Vi hjälper dig med att sätta upp ett stabilt nätverk med lokala- eller molnbaserade servrar med snabb datalagring, säkra brandväggar och trådlös åtkomst. Tillsammans med övrig bra hårdvara som exempelvis skrivare och accesspunkter för wi-fi, blir din vardag effektiv och stabil både på kontoret och utanför.

Tveka inte att kontakta oss så ser vi över din IT-miljö och tar fram förslag på förbättringar för din IT-infrastruktur i stort men också för server, lagring och säkerhet.

Logotyp vmware
Logotyp Watchguard Gold Partner
Logotyp Lenovo
Logotyp Fujitsu
Logotyp Huawei