ANTIVIRUS

SKYDDA DIN VERKSAMHET MOT INTRÅNG MED PANDA ANTIVIRUS

Ett bra antivirusskydd är idag så mycket mer än "bara" antivirus. Vi arbetar med Panda Security som ger ett riktigt bra virusskydd för dina användare och servrar, samt även ett starkt management system.

Traditionella antivirusprogram har svårt att hålla jämna steg med nya virus. Pandas smarta teknik är baserad på så kallad ”big data” och artificiell intelligens, och övervakar alla program som körs på dina system. Allt klassificeras. Till skillnad från vanliga virusskydd som enbart vidtar åtgärder om en process är skadlig, upptäcker Pandas teknik attacker innan de ens har inträffat.

PANDA ADAPTIVE DEFENCE

Panda har en komplett portfölj av lösningar:

Logotyp Panda
Panda Defence Security produkter och lösningar

Upptäck - planera - installera - övervaka med Panda Patch Management. Det är en lösning för att hantera sårbarheter och alla de uppdateringar och patchar som kommer från olika applikationer. Den arbetar automatiserat i realtid och letar efter nya viktiga uppdateringar för applikationerna. Du som IT-ansvarig får en samlad bild över viktiga och kritiska uppdateringar som behövs på olika servrar och användardatorer, samt kan centralt schemalägga behövda patchar.

Slå oss en signal eller kom förbi något av våra kontor på en kopp kaffe, så berättar vi mer om Panda Antivirus och Management för dig.