SÄKER INLOGGNING MED MFA

ÖKA DIN IT-SÄKERHET MED MFA

Virus, intrång, krypterade filer m.m är tyvärr vanligt förekommande och det är hög risk att råka ut för detta via dina inloggningar. Du är bara ett svagt eller stulet lösenord bort från ett brott. Skydda dina tillgångar, skydda dina användaridentiteter och skydda ditt företag med en multi-factor autentiseringstjänst, MFA.

Inloggning i olika system och program bör idag göras med tvåvägsautentisering. Det finns lite olika lösningar för detta som även kallas för tvåfaktorinloggning, tvåfaktorautentisering, MFA (Multi Factor Authentication), 2FA (Two Factor Authentication), two step verification, two step authentication etc.

Vi erbjuder en av marknadens bästa lösningar för detta - Authpoint Multi-Factor Authentication från Watchguard, som tillför hög säkerhet ihop med ett enkelt förfarande för dina användare. Via en app i användarens telefon så verifierar man att inloggningen är ok.

FÖR DIG UTAN TILLGÅNG TILL TELEFON

Vi erbjuder också en hårdvarutoken / Key-Chain Token / Authentication Dongle, för inloggning i lösningen med AuthPoint, alltså en liten dosa som användaren trycker på. Den lösningen passar perfekt för användare som inte har tillgång till telefon i sitt arbete.

Authpoint ingår i Watchguards helhetstänk med bland annat följande delar:

Authentication Service

Cloud Management

Mobile App

Ecosystem

Watchguard Authpoint delar som lösningen ger

MFA BLIR STANDARD UNDER ÅR 2020

Vi tror tillsammans med vår partner Watchguard att multi-faktor autentisering blir standard under år 2020 för små och medelstora företag. Se till att alla dina inloggningar är säkra och att din och företagets data förblir både ert samt användbart.

Vill du få säkrare inloggningar för dig själv och alla era användare? Tveka inte att kontakta oss så bokar vi ett möte för att diskutera behoven och lösningen.

Appen Authpoint från Watchguard för säker inloggning med tvåfaktorautentisering multifaktorautentisering