NYA KOLLEGOR

Nya kollegor!

Under den senaste perioden har vi haft glädjen att hälsa några nya medarbetare välkomna till oss; Henning, Christina och Markus.

Tekniker Henning Anevik

Henning Anevik började hos oss första gången i oktober 2019 som praktikant. Han praktiserade till och från för att sen sommarjobba i juni 2020. Efter sommaren fick Henning en provanställning och från december 2020 är han tillsvidareanställd. Henning arbetar som tekniker i vår Helpdesk samt med service inne på Skara kontoret. Han tycker det är kul att hela tiden få lära sig nya saker inom IT. Fritiden präglas av hans IT-intresse samt av böcker och kortspel.

Christina Berggren började som administratör hos oss den 2 november 2020. Hon tycker det är spännande att jobba i en helt ny bransch med delvis nya arbetsuppgifter, efter mer än 30 år i jordbruksbranschen. Christina bor i Skultorp utanför Skövde med sambo och en son. På fritiden tar hon hand om hus och trädgård samt träffar gärna sin bonusdotter med familj med två barnbarn som förgyller hennes liv.

konsult Marcus Meriläinen

Markus Meriläinen började som konsult/tekniker i september 2020 och tillhör vårt Vänersborgs kontor. Han tycker det är kul att lära känna nya kunder, få se olika IT-miljöer och vara med att förbättra dessa. Markus gillar att lära sig något nytt varje dag och tycker det är extra roligt med gemenskapen på kontoret. Han bor i villa i Trollhättan med sambo, barn och 2 katter. På fritiden tränar han karate, både för att få motion samt meditation för hjärnan.