NYA MEDARBETARE

VI VÄLKOMNAR NYA ERFARNA MEDARBETARE

Så härligt att starta år 2020 med att välkomna två stycken nya kollegor till team SBL.

Patrik Högberg och Per Pfannenstill har tillsammans 57 års erfarenhet med sig inom IT på olika sätt. Det är en imponerande siffra som vi verkligen ser fram emot att ni kunder får nytta av genom hög kompetens och ett brinnande engagemang.

Patrik är konsult och kommer med sin långa erfarenhet att stötta er kunder med det mesta inom IT. Per är säljare och har med sig stor erfarenhet runt arbetsstationer och dess bestyckning för tunga applikationer som CAD, beräkning, VR osv.

Både Patrik och Per kommer utgå från vårt kontor i Vänersborg men finns så klart tillgängliga där behovet finns av deras kompetens.

Varmt välkomna till Team SBL!

PATRIK HÖGBERG

Jag har arbetat med IT sedan 1997 och tycker det blir mer spännande för varje år med ny teknik och brinner för att hjälpa kunder att hitta rätt lösning för just dem.

Jag har jobbat främst med nära kontakt med kund och deras IT miljöer med servrar och datorer.

Jag bor i Nossebro med min sambo och yngsta dottern. Mina fritidsintressen är familjen, träning och motocross.

IT-konsult Patrik Högberg
Specialistsäljare Per Pfannenstill

PER PFANNENSTILL

Mitt namn är Per Pfannenstill och jag har jobbat inom IT sedan 1986, dvs snart 35 år. Jag är specialist på arbetsstationer och har jobbat både med hårdvara och mjukvara.

Idag bor jag i Lilla Edet med min fru och hund. Förutom jobbet så håller jag på med sportskytte där jag idag är juniortränare på förbundsnivå.

I övrigt älskar jag att vara ute i naturen oberoende årstider.

Patrik och Per är nya kollegor in i team SBL, välkomna!