JOBBA HOS OSS

TA NÄSTA STEG I DIN KARRIÄR - BLI EN DEL AV TEAM SBL

Häng med i vårt lag, ett team som vill mer med IT för att göra skillnad för kunden.

Vår kultur präglas av vår värdegrund där engagemang, glädje, trygghet och laganda är ledorden. Medarbetarna uppmuntras att ta beslut utifrån värdegrunden och sin egen kompetens; att föreslå förbättringar och sedan få vara delaktig i den utveckling som följer. Dessa idéer är bränslet i vår dagliga rörelse framåt, att ytterligare förbättra verksamheten på alla områden.

Vi söker alltid efter engagerade och duktiga medarbetare, så välkommen att höra av dig!

SÖKS JUST NU

Erfarna IT-konsulter

Brinner du för IT och nya tekniker?
Vi växer då fler företag efterfrågar våra tjänster, så därför söker vi nu erfarna IT-konsulter/systemtekniker till vårt kontor i Skara.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom bolaget - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat. Våra anställda omfattas av kollektivavtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och för att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som IT-konsult ingår du i ett team med idag 20 duktiga medarbetare som består av konsulter, supporttekniker, säljare, marknadsförare, administrativ personal och företagsledning. Du arbetar med löpande utveckling av dina kunders IT-miljö och IT-strategi samt med planering, projektledning och implementering av hård- och mjukvara hos kund. Rådgivning och konsultering är en stor del av ditt ansvarsområde. Som IT-konsult är du delaktig i flera parallella projekt i olika omfattning och längd. Vid implementering hos kund håller du i eventuella workshops om lösningen med medarbetarna, samt lär ut hur systemet fungerar. Du ger även stöd och vidareutvecklar kunder där våra lösningar implementerats.

Inledningsvis får du en introduktion där genomgång av våra lösningar varvas med arbete tillsammans med mer seniora medarbetare. Du följer med på uppdrag hos kund för att successivt börja ansvara för egna kunder och projekt med stöd från vårt team.

KVALIFIKATIONER

Som person är du initiativrik, självgående och relationsbyggande ihop med god samarbetsförmåga
Minst 2 års erfarenhet med eget kundansvar inom IT-infrastruktur
Goda kunskaper om servrar i virtuell miljö, brandväggar, säkerhet samt stor förståelse för kundens behov
Goda kunskaper om Microsoft serverprodukter
Säkerhetstänk/förståelse är mycket viktigt
Certifieringar är meriterande
Körkort med tillgång till egen bil krävs

OM SBL DATA

Våra lösningar på de digitala utmaningarna drivs av vår mission att bidra till ökad konkurrenskraft med våra IT-lösningar, samt vår vision att vara den starkaste och mest engagerade IT-leverantören.

SBL Data AB är ett väletablerat IT-företag med sin marknad och kunder i Skaraborgs län samt 4-stadsregionen, med omnejd. Vår ambition är att vara en starkt engagerad och långsiktig IT-partner med fokus på tjänster, service och funktioner för att öka våra kunders konkurrenskraft. Idag är vi 20 medarbetare fördelade på tre kontor - Skara, Vänersborg och Vara. Vi har en tydlig fördelning av våra kompetenser i företaget - alla är lika viktiga och vi drar nytta av varandra. 2018 firade vi 30 år som företag - då med ny logotyp och ny profil, men vi är samma rutinerad gäng som tidigare och vi tänker fortsätta framåt tillsammans.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Skara
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN

Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.
Varmt välkommen med din ansökan till personalchef tore.gustafsson@sbl.se, inkluderat CV och löneanspråk.

TORE GUSTAFSSON
Personalchef / Säljare

0511-71 05 84
tore.gustafsson@sbl.se