ROSTFRITT SAMARBETE I SKÖVDE

AB Furhoffs Rostfria är kund till oss på SBL Data sen många år. Bolaget har funnits i Skövde ända sen år 1899 och drivs fortfarande inom familjen.

Furhoffs arbetar med rostfritt stål och bolaget är känt för produkter av hög kvalitet och stor leveransprecision. Bolaget tillverkar och marknadsför:

- Standardiserade och kundanpassade VVS- och inredningsprodukter för i första hand industri, offentlig- och kommersiell byggnation. I mindre omfattning även till bostäder. Med egen produktutveckling.

- Legoprodukter avsedda för industriellt bruk. Strävan skall vara återkommande produkter och där vi gärna deltager i produktionsutvecklingen. Gemensam produktionsutrustning för de båda produktområdena skall eftersträvas.

- Storköksinredning i form av diskbänkar, hurtsar, hyllor, rullbanor med mera.

- Diskbänkar för hemmamiljö. En rostfri bänk blir bara vackrare med åren, behöver inte oljas in eller underhållas. Hygienisk och lättskött, praktisk och stilren. Det är inte för inte som proffskockarna kräver rostfritt i köket.

Produkter för VVS från Furhoffs Rostfria
Legotillverkning från Furhoffs Rostfria
Storkök från Furhoffs Rostfria
Privat diskbänk från Furhoffs Rostfria

Tillsammans med Furhoffs har vi löpande genom åren arbetat proaktivt och planerande. Dels för att Furhoffs ska ha en säker och stabil IT-miljö, men också för att IT-miljön ska följa med i deras utveckling. I filmen så berättar VD Björn Furhoff och IT ansvarig Nicklas Larsson hur viktigt det är med duktiga medleverantörer för att de ska utvecklas och nå sina mål.

Tack för att vi får vara en del i er resa!

Logotyp Furhoffs Rostfria