BLOGG: SAMLA DINA ADOBE-LICENSER MED VIP

Blogginlägg från Patrik Borgenhard

Har du flera licenser av Adobe i ditt företag? Som kanske är köpta vid olika tillfälle? Med olika kreditkort? Saknar du en centraliserad hantering och kontroll av dina Adobe-licenser?

Detta är ganska vanligt idag då vi hyr (modernt ord för köper) våra licenser när vi behöver dom, vilket så klart är smidigt. Men det som blir jobbigt och svårt att hålla reda på är när alla licenser ska förnyas, hantera användare / byta användare och inte minst ha kontroll på kostnaden samt när den dras och från vilket betalkort.

Vi stöter på företag som upplever detta som en utmaning, där vi kan erbjuda en smidig lösning från Adobe som kallas Value Incentive Plan (VIP). Tillsammans så ser vi till att alla dina Adobe-licenser samlas i denna portal och hanteras därifrån. Det innebär alla licenser samlade på en och samma subscription / prenumerationsavtal som faktureras en gång per år. Det innebär också en central hantering av alla licenser och användare, exempelvis att köpa en ny licens och dela ut den till rätt användare. Eller för en skola att flytta licenser mellan olika elever. Vi på SBL Data kan hantera och managera detta åt dig.

FÖRDELAR MED ADOBE VALUE INCENTIVE PLAN (VIP)

 

Fördelar med Adobe VIP

VIP GÖR LIVET PÅ IT-AVDELNINGEN ENKLARE

Adobe VIP gör det enklare för IT avdelningen

PRODUKTER SOM FINNS TILLGÄNGLIGA FÖR VIP

Tillgängliga produkter för Adobe VIP

Jag har flera exempel på kunder som både är företag och skolor, där Adobe VIP ger störa fördelar. Vill du veta mer om detta och möjligheterna för din verksamhet? Välkommen att kontakta mig samt teamet på SBL Data.

// Patrik Borgenhard, Försäljning & Marknadsföring

PATRIK BORGENHARD
Säljare / Marknad

0511-71 05 95
patrik.borgenhard@sbl.se