SERVICE I VÄRLDSKLASS I LIDKÖPING – SKARA – SKÖVDE

Billinge Energi AB är en stor elleverantör i regionen Skaraborg där vi stöttar med IT-lösningar och support.

VI ÄR BILLINGE ENERGI

Varje dag får cirka 50.000 kunder i Skaraborg sin el från oss. Det gör oss till en av de största elleverantörerna i regionen. Dock skiljer vi oss från många andra på en viktig punkt – vi är ett lokalt företag som inte bara har vårt bästa för ögonen, utan också livet i den region vi lever och verkar i. Därför stöttar vi lokal och förnybar elproduktion, ger tillbaka till lokala idrottsföreningar som ger barn och ungdomar en meningsfull fritid, och ser framåt för att hitta nya, hållbara lösningar.

Nathalie Lindgren, gruppchef & marknad på Billinge Energi AB berättar här som sin upplevelse av samarbetet med oss:

"Oavsett om vi behöver hjälp eller råd så ställer SBL Data alltid upp oavsett tid på dagen. Inget framstår som krångligt för dom, man får alltid service i världsklass!

Vår IT miljö är inte den mest okomplicerade men SBL Data har tagit sig an vår situation med positivitet, nyfikenhet och en lösningsorienterande inställning. Vi är grymma på att ge kraft till regionen men på IT fronten brister vår kunskap, därför lämnar vi med varm hand över vår IT miljö och stor del av dess support till alla härliga människor på SBL Data."

Bild på sjö då Billinge Energi är en miljöcertifierad elleverantör

Vi i Team SBL säger varmt tack för förtroendet och de fina orden!

Billinge Energi logotyp
Nathalile Lindgren Gruppchef och Marknad på Billinge Energi