VI BLICKAR FRAMÅT MOT 2021

Ett år går till historien på olika vis.

2020 blir ett år som de flesta kommer att minnas pga Covid-19 Pandemin. Vi är alla påverkade på ett eller annat vis.

Vi på SBL Data har trots pågående Pandemi satsat framåt, gjort ett par nyrekryteringar och flyttat in i större fräschare lokaler i Vänersborg. Vi har även utökat antalet kontorsplatser vid vårt kontor i Skara. Engagemanget från personalen har varit enormt under året och alla har insett vikten av att följa gällande restriktioner och samtidigt utföra sitt arbete på bästa sätt.

Vi upplever även att tron på framtiden är god bland de företag som vi har som kunder, där vissa branscher har det tuffare än andra men alla drar år samma håll.

Vad har då 2021 att erbjuda?

Vi kommer att fortsätta vår satsning med hjälp av våra ledord Engagemang, Glädje, Laganda och Trygghet.
Vår målsättning är att knyta fler medarbetare och kunder till oss under 2021, vi vill stärka vår position på marknaden och bidra till ökad konkurrenskraft med våra IT-lösningar.

Jag är övertygad om att vi tillsammans tar oss igenom denna prövning vi genomgår just nu. Det kommer att krävas hårt arbete och gemensamma mål för att nå resultat. Så låt oss nu blicka framåt och satsa på det vi tror på, då är jag övertygad om att vi kan blicka bakåt om ett år och konstatera att vi tog oss igenom pandemin och kom starkare ut ur den.

Tack alla för ett gott samarbete under gångna året och vi blickar framåt mot 2021.

Jag önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Erik Lundström, VD