SMART MÖTESRUMS-BOKNING

SMART PRISVÄRD MÖTESRUMS-BOKNING

Vi erbjuder dig en proffsig och prisvärd lösning från Meetio som gör din arbetsplats smartare genom ett riktigt bra och snyggt system för mötesrumsbokning.

Meetio erbjuder dig att visualisera och boka dina mötesrum, kontorsutrymmen och resurser enklare än någonsin. Lösningen innehåller både en snygg och bra mjukvara samt hårdvara med skärmar / plattor för mötesrummen och även en större touchskärm för exempelvis din reception.

Det finns också en stark mjukvarudel för managering av alla skärmar / plattor och konfiguration av lösningen. Vi på SBL har denna kunskap och kan löpande per distans hantera din lösning och alla skärmar / plattor, när du vill förändra osv.

ENKEL RUMSHANTERING

Med Meetio Room så får du möjlighet att knyta ihop din digitala kalender med din fysiska arbetsplats. Säg hej då till "stulna" mötesrum, avbrutna möten och rum som står tomma i onödan. Säg hej till smidigare arbetsdagar med bättre möten och ökad produktivitet!

Rumshantering har aldrig varit enklare –  trafikljussystemet är omöjligt att missförstå. Boka ett mötesrum direkt med två klick eller använd RFID eller NFC för att boka.

Meetio Room ger dig dessutom information & data över bokningsbeteende och hur era mötesrum faktiskt används. Använd insikterna till att planera och anpassa arbetsplatsen smartare.

Meetio Room skärm vid konferensrum med grön färg för ledigt och bokningsbart
Meetio Room skärm vid konferensrum med gul färg för tillgängligt samt check in
Meetio Room skärm vid konferensrum med röd färg för upptaget

Här kan du se en kort video om Meetio Room.

OSLAGBAR KONTORSÖVERSIKT

Behöver du hitta ett mötesrum direkt? De intuitiva kartorna över arbetsplatsen i Meetio View ger en oslagbar översikt av hela kontoret och rummens tillgänglighet – allt på en och samma touchskärm.

Låt inte förvirring bli dina besökares första intryck av er – få dem att känna sig välkomna genom att visa vilket rum som är bokat för just deras möte, när det börjar och var rummet ligger. Meetio View är perfekt för receptionen och samlingsplatser.

När du har hittat det perfekta rummet för ditt möte – boka det direkt på den stora touchskärmen. Ett klick och det är ditt. Det blir inte enklare än så.

Du kan också visa din arbetsplats i flera olika vyer, men alltid klart och tydligt.

Meetio View vyer på touchskärm vid reception

BOKA PÅ SPRÅNG

Vill du kunna reservera ett mötesrum från din telefon? Är du trött på "din-rumsförfrågan-har-avböjts-mail"? Med Meetio Personal kan du enkelt från din telefon boka möten och se rumstillgänglighet tydligt när du bokar möten i Outlook. Meetio Personal gör det lekande lätt att boka.

Att skapa mötesinbjudningar och boka mötesrum från din vanliga e-postklient kan vara en riktig tidstjuv. Meetio Personal är ett litet men kraftfullt verktyg som gör det enkelt att boka från både din telefon och Outlook-klient.

Hitta ett rum som har den rätta utrustningen för just ditt möte och där alla mötesdeltagare får plats. Meetio Personal kan också visa dig var närmaste lediga mötesrum är.

Meetio Personal app för enkel rumsbokning när du är på språng
Meetio logotyp

Veta mer? Ring oss eller fyll i här nedan.