IT-SÄKERHET HEMMA

IT-SÄKERHET FÖR HEMMAKONTORET

Hur är din IT-säkerhet när du arbetar hemma? Funderar du som IT-ansvarig på er säkerhet när personalen arbetar hemifrån?

Identitetsstöld, ransomware och nätfiske blir allt mer vanligt och när många av oss jobbar hemifrån ökar risken för dessa hot vilket kan vara förödande för din verksamhet. Vi loggar in på osäkra nätverk, vi får fler mail och vi klickar på fler länkar, vilket kan vara vägen in för IT-kriminella.

Vi erbjuder en komplett paketering för dig som vill förbättra IT-säkerheten vid distansarbete och samtidigt förenkla arbetet för dina anställda.

CHECKLISTA FÖR EN SÄKER IT-MILJÖ

Ett första steg för att skydda din verksamhet mot IT-attacker är att öka medvetenheten bland dina anställda. Det är också viktigt att skydda verksamheten och dina anställda genom en säker IT-miljö.

Vi har skapat en checklista som hjälper dig på vägen:

  • - Har företaget en utarbetad säkerhetspolicy för att arbeta hemifrån?
  • - Är denna policy kommunicerad till alla anställda som nu arbetar hemifrån?
  • - Är dina anställda tillräckligt medvetna om farorna med IT-attacker?
  • - Har din organisation implementerat säker inloggning?
  • - Är din brandvägg och ditt klientskydd uppdaterad?
  • - Behöver vissa anställda säker åtkomst till känsliga system?
  • - Har du tillräckligt med VPN-licenser tillgängliga?

HELHETSLÖSNING MED WATCHGUARD PASSPORT

Nu är det viktigare är någonsin att skydda arbetsplatsen, var du än befinner dig! Vi är guldpartner till WatchGuard som är en pionjär inom cybersäkerhet i över 20 år. Tillsammans erbjuder vi säkerhetslösningar som är professionella samt enkla att implementera och hantera.

Logotyp Watchguard Gold Partner
Våra certifieringar hos Watchguard

WatchGuard Passport är en paketering som skyddar din arbetsplats var du än sitter genom att kombinera webbskydd, autentisering och klientskydd till en låg kostnad. Kontakta oss så tar vi fram en offert efter dina behov!

VAD INGÅR I PAKETERINGEN?

1. Säker inloggning med autentisering

Autentisering är ett första steg att skydda din information och innebär att du identifierar att du är du. De flesta anställda använder idag lösenord för att logga in på företagets enheter för att komma åt olika interna och externa system. Att implementera multifaktorautentisering vid inloggning är grundläggande för en säker IT-miljö idag.

Webinar om MFA
Torsdag 17 juni 08.30 kommer vi ha ett webinar om säker inloggning med MFA, multi-factor autentisering. Läs mer och anmäl dig!

2. Webbskydd för "happy clickers"

Skydda anställda utanför företagsnätverket (hemma, på språng) med DNSWatch Go. När en länk klickas kontrollerar WatchGuard om länken är säker. Om länken är skadlig kommer åtkomsten att blockeras och du får veta varför länken är osäker. Den anställde får även en kort utbildning för att bättre känna igen skadliga hemsidor i framtiden.

3. Klientskydd med Panda AD360

Ransomware och annan skadlig kod blir allt mer vanligt, därför är det viktigt att ha en lösning som skyddar dina klienter. Vi erbjuder ett klientskydd som använder sig av olika lagar och teknologier för att ge bästa möjliga skydd även när du inte är uppkopplad mot företagets VPN. I WatchGuards klientskydd ingår även Endpoint Detektion and Response som analysera intrång och därmed förhindrar framtida attacker. Programvaran levereras från molnet, så den har liten inverkan på arbetsplatsens prestanda.

E-BOOK: GARANTERA SÄKERHETEN

Allt fler företag har som policy att jobba hemma under pandemin. Men vad innebär en sådan förändring för IT-säkerheten? I WatchGuards E-book får du tips på hur du som IT-chef kan säkerställa att företaget upprätthåller samma IT-säkerhet vid distansarbete.

Ladda ner E-booken genom att klicka på knappen och fylla i vårt formulär.

 

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!