EVENT: ROUNDTABLE IT-STRATEGI (PREL 24 SEPT 2020)

Vi bjuder in till Roundtable för beslutsfattande personer. En mindre grupp på ca 10-12 deltagare från ledande IT-positioner träffas regelbundet, där vi denna gång diskutrerar "IT-strategi".

Vad händer om du inte har en IT-strategi? På kort sikt inte så mycket, men det är kanske också därför som denna fråga ofta förbises.

Strategi handlar om att tänka och genomföra aktiviteter och sträcker sig
mellan var du och ditt företag är idag och vart företaget vill vara. Din IT är till för att stödja företaget och dess affärsmål och måste därför ligga i linje med affärsstrategin. Allt för ofta blir IT-strategin en isolerad företeelse och då är risken stor för att satsningar inom IT misslyckas.

Vi välkomnar dig som VD, IT-chef eller IT-ansvarig till vårt rundabordssamtal där vi delar erfarenheter och utmaningar runt arbetet med en IT-strategi samt diskuterar hur du gör en strategi och får den att fungera.

Samtal sker i en mindre grupp med 10-12 deltagare från ledande positioner, där vi på SBL modererar diskussionen. En viktig del med rundabordssamtalet är att nätverka och knyta intressanta kontakter för fortsatt utbyte. Vi vill därför genomföra detta rundabordsamtal löpande med ungefär samma deltagare, med olika ämne och innehåll.

Vi startar med en gemensam lunch kl 12.00.

Hoppas vi ses!

TID & PLATS

Ändrat pga Covid-19, prel nytt datum är 24 september 2020

Kl 12.00 - 16.00

Lumber & Karle, Götaplatsen 1, Kvänum

ANMÄLAN