SÄKRA KONSTRUKTIONER I FRÖJERED TIDAHOLM

Lennartssons Ingenjörsbyrå vill ha högsta säkerhet för sitt data som de hanterar både internt samt hos kund. Därför har de valt att satsa på MFA - Multi-Faktor Autentisering, så deras inloggningar är riktigt säkra.

Vi på SBL är sedan många år IT-leverantör till Lennartssons och har nu utbildat alla deras ingenjörer i säker inloggning med hjälp av Watchguards lösning "Authpoint". Utöver ett förberedande arbete för SBL´s konsulter, så var hela teamet från Lennartssons på plats hos oss för att under en förmiddag få information, utbildning och igångkörning. Både datorer och telefoner installerades och konfigurerades, vilket mottogs med stort intresse och högt engagemang.

Se gärna filmen som innehåller klipp från detta tillfälle.

Lennartssons Ingenjörsbyrå är ett företag som arbetar med mekanisk maskinkonstruktion och produktutveckling. Under de ca 30 åren som bolaget verkat har de samlat på sig mycket erfarenhet, något som de gärna delar med sig av till sina kunder. Att ta sig an en ny utmaning, där deras kunnande och sina kunders kompetenser sammanförs är inte bara till projektens fördel, det är också en stor del i deras fortsatta utveckling.

På sina kontor i Fröjered, Skövde och Habo är de ca 19 maskiningenjörer som gärna hjälper till att lösa kundens utmaningar.

Konstruktion av flygande kap
Konstruktion av Rörformningsmaskin
Rörmagasin med separering
Specialmaskin för godsstapling på pall

Urban Lennartsson och hans team vill verkligen fokusera på det som viktigt för dom. Genom ett nära samarbete med oss på SBL med regelbunden avstämning och planering så blir inte IT och datorer ett störmoment utan något som tillför värde i deras verksamhet.

Tack för ert förtroende!